Cosmetica zonder troep, het bestaat!

scrub pure and trueZo af en toe komt er weer eens iets aan het licht over de troep die in ons eten of in cosmetica zit. Soms wil ik het niet meer weten, want tegenwoordig is zo’n beetje alles wel voorzien van rotzooi. Denk je je kind gezond mandarijntjes te geven, blijken die opeens vol te zitten met gifstoffen. En enkele dagen later wordt dit weer teruggedraaid, want het zou allemaal wel meevallen. Wat moet je nog geloven? Ik ben niet heel neurotisch, maar wel een beetje. Als ik de keuze heb, tussen biologisch of niet biologisch, dan kies ik voor biologisch. Als ik de keuze heb voor natuurlijk of chemisch, dan kies ik natuurlijk. Gewoon, omdat ik denk dat hoe de natuur het bedoeld heeft, het beste is. Los van hoe schadelijk iets is, want daar komen we wellicht toch nooit achter. Je moet al die so called wetenschappers ook maar geloven op hun mooie blauwe ogen, niet waar? Ik kan maar zelden echt goed wetenschappelijk onderzoek terugvinden op internet.

Nou goed, om een lang verhaal kort te maken ben ik enthousiast geworden over de webshop Ecofavourites. Een webshop met natuurlijke en biologische cosmetica. Fijne producten, ruime keus en bovendien ook echt mooie potjes, tubetjes enz. Want eerlijk, ik ben vaak toch een beetje gevoelig voor hoe iets er uit ziet. Het merk Pure & True is door iemand ontwikkeld die tijdens haar zwangerschap radicaal af wilde van toxische stoffen. Ze gebruiken dus géén parabenen, flalaten, synthetische kleur en geur stoffen, sulfaten en petrochemische bestandsdelen. Perfect!

reissetje pure and true

De producten zijn uiteraard niet heel goedkoop, daarom is het zo fijn dat Ecofavourites onze lezers een korting van 15% aanbiedt met de code HIP&HOT15. Geldig de hele maand december 2013. Wel zo fijn in deze toch al dure maand! Ik vind bijvoorbeeld de reissetjes van Pure & True enorm leuk. Dat mag voor mij best onder de kerstboom liggen.

gezichtscreme pure and true

Vorig artikelWanted! Een wandlamp voor de kinderkamer
Volgend artikelVogel voederbol
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in