Wanted! Een wandlamp voor de kinderkamer

ijsbeerlampBen je op zoek naar een leuke wandlamp voor de kinderen, maar kom je er niet uit? Misschien kunnen wij je een eindje op weg helpen met onze tips.

Als eerste is het handig om op te letten waar jij of de kinderen het lampje voor gaan gebruiken. Een nachtlampje is fijn als kinderen bang zijn in het donker. Een wandlamp die veel licht verspreidt is ideaal bij het lezen van een boekje voor het slapengaan. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op Lamp-expert.nl. Hier vind je allerhande kinderlampen van wandlamp tot bureaulamp, in alle vormen die jonge kinderen leuk vinden, zoals beertjes, bijen , sterren, uilen en kikkers.

De lampen zijn vooral leuk voor jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of twaalf willen geen schattig beertje als wandlamp meer; ze willen een hippe lamp aan de muur! Kroonluchters zijn perfect voor de meeste meisjes, en stoere industriele lampen zijn voor jongens een mooie aanwinst. Ook lampen voor deze leeftijd kun je vinden op lamp-expert. La Chaise Longue heeft wandlampen voor zowel jongens als meisjes van deze leeftijd. Niet alleen lampen voor aan de muur, maar ook voor het op bureau, sfeerlampen en hanglampen om de hele kamer mee te verlichten.

Als laatste let je bij het uitkiezen van een wandlamp uiteraard op of de kleuren en de stijl passen bij de rest van de kamer. De prijs, het formaat en het materiaal bepalen mede of de lamp je bevalt of niet. Bij de meeste webshops zijn deze criteria te selecteren, waardoor het kiezen voor de perfecte wandverlichting een eitje wordt!

Kinder wandlampen lamp-expert

Vorig artikelKlein en Fijn
Volgend artikelCosmetica zonder troep, het bestaat!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in