Vijf originele moederdag cadeaus

original_little-mum-kitWe gaan weer vlot richting moederdag. Op de scholen wordt al flink geknutseld, en anders gaat dat na de meivakantie wel gebeuren. Op 11 mei is het namelijk al zover! Wil jij er dit keer ook ruim op tijd bij zijn om iets leuks voor moederdag te vinden? Ik help je met zoeken! Hier komen 5 originele cadeautips:

 

1. Bij Notonthehighstreet vond ik een leuk gepersonaliseerd doosje met een mooie tekst en kleine objecties. Stiekem dacht ik: dit kun je natuurlijk ook prima zelf maken van een mooi doosje! Laat je inspireren…

mam dit boek wil ik terug

 

2. Mam, dit boek wil ik terug! Een lief boekje wat je cadeau kunt doen aan je moeder. Ze schrijft al haar herinneringen aan haar leven hier in op, en geeft het jou terug. Zo heb jij een mooi levensverhaal, extra bijzonder voor als het moment komt dat ze er niet meer is.

soof

3. Ik vond ‘m zelf erg leuk (en deels ook herkenbaar), de film Soof. Daarom een aanrader voor elke mama, om gewoon een avond te genieten van een avondje me time.

kweek je eigen thee

4. Voor theeleuten: kweek je eigen thee. Erg leuk om te doen, al las ik dat de instructies over hoe je de theeplantjes moet verzorgen ontbreekt. Dus misschien alleen handig voor mama’s met groene vingers? Hoe dan ook, het is een origineel cadeau.

hot cookie

5. Een Hot Cookie! Voor de mama’s die tijdens het harde werken vergeten hun thee of koffie te drinken. Plug ‘m in je laptop en zorg er voor dat je thee altijd lekker heet blijft!

Vorig artikelLeer kinderen over groot en klein met een app
Volgend artikelHet deurtje van de tandenfee
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in