Broemie

Wij hebben morgen een verjaardag van een kindje dat 1 jaar wordt. We zaten net te brainstormen welk cadeau geschikt zou kunnen zijn, toen mijn blik op de website van BROEMIE viel. Een grappige speelgoed loopfiets/loopmotor voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Stoere boys & girsl: eat your hart out!  Want ze rijden er meteen mee weg en zijn er daarna niet meer van af te slaan. Spelenderwijs oefenen ze zo met sturen en balanceren en wordt de overgang naar een echt fietsje een stuk makkelijker. Omdat de BROEMIE met één kilo veel lichter is dan een gangbare loopfiets, kunnen kinderen hem makkelijk een stoeprandje optillen of een stukje met zich meedragen. Ook bezeren ze zich niet als hij per ongeluk een keer op hen terecht komt. Toch rijdt de BROEMIE met zijn drie wielen heerlijk stabiel en kunnen kinderen, als ze dat willen, er lekker hard op racen. Helaas is het te kort dag om dit nog te regelen, maar ik ga het onthouden voor de volgende 1e verjaardag! Misschien wel voor Yuren…

Namens BROEMIE mogen wij een BROEMIE weggeven! Wat je daarvoor even moet uitzoeken is: welke leeftijd hoort bij de BROEMIE Groot. Dat geef je door via dit formulier en wie weet win jij zo’n hip loopfietsje! Deze actie loopt tot 10 november 2010.

Vorig artikelCrea Luna
Volgend artikelNieuwe collecties bij Zazou
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in