Bijt ie in je bil: cd & muurstickers!

Ik ben erg enthousiast over het boekje “Bijt ie in je bil” van Petra Koeleman. Een tijdje geleden schreef ik er al over en ik deed het boekje al meerdere malen cadeau. Het is namelijk heel leuk geprijsd en daardoor een ideaal kleinigheidje. Zo gaf mijn dochter het deze week aan de creche-juf, die haar verjaardag vierde. Ze kende het nog niet (hoe kan dat nou?) en was er blij mee! Wat ik een extra leuke toevoeging vind aan Bijt ie in je bil, is de cd waarop Ageeth de Haan alle liedjes voorzingt en de muurstickers van Atelier Rosa Lyne. Zo kun je een heel pakket cadeau doen aan bijvoorbeeld een jarige dreumes of peuter: het boekje, de cd en een prachtige muursticker om de kamer mee op te leuken. Wij ontvingen een proefexemplaar van de stickers. En afgezien van het feit dat dochterlief in een onbewaakt ogenblik met muursticker naar boven verdween en deze op het raam plakte (het had erger kunnen zijn), zijn ze geweldig! Ik heb de sticker “visje visje in het water” nu op de blauwe muur in de kamer van Yuren zitten. Maar in elke kleur is er een hippe muursticker te vinden. Uniek in zijn soort, en natuurlijk komen de creche-liedjes terug in de tekst en afbeelding. Hierdoor is het voor de kinderen erg leuk om op hun kamertje te hebben. En decoratief!

Natuurlijk mag ik een paar Hip & Hot lezers blij maken met boekjes en stickers. Meedoen met deze actie dus, want er valt een hoop te winnen! Ten eerste maak je kans op maarliefst 5 boekjes mèt cd. Wat je daarvoor moet doen is het antwoord geven op de volgende vraag:  Wat is het ISBN nummer van bijt-ie in je bIl! met CD? Daarnaast maak je kans op 1 muursticker Bijt ie in je bil. Hiervoor beantwoord je de vraag: wat vind je de leukste sticker? De antwoorden geef je door via dit formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige!

Vorig artikelDe vrolijke vier seizoenen
Volgend artikelCrea Luna
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in