Crea-me voor de pasen!

Wat een leuke website met haak- en breipatronen heb ik gevonden zeg! Haken, dat kan ik ook nog wel. Voor breien heb ik wat minder talent, geef ik eerlijk toe. Maar, of je nou handig bent of niet, je krijgt toch meteen zin om te beginnen als je al die leuke patronen ziet? Ik viel meteen voor de paashaas. Wat een leuk ding! Ben benieuwd of er lezers zijn die er net zo enthousiast van worden als ik en dit haasje nog afkrijgen voor de pasen (moet je wel snel zijn!). Gelukkig zijn er nog veel meer leuke patronen. Ook voor andere thema’s. Als jij graag haakt of breit, dan moet je zeker even doorklikken naar Crea-Me!

Namens Crea-Me mag ik een hoop leuks weggeven. Als eerste een pakket twv €50,12 euro waarbij je alle patronen thuisgestuurd krijgt! Daarnaast mag ik ook nog een pakket weggeven met patronen naar keuze twv €39,50 en de 3e prijs is een shoptegoed van €11,85. Wat je moet doen is het volgende. Laat ons via dit formulier weten hoeveel losse patronen er verkrijgbaar zijn bij Crea-Me. Deze actie loopt tot en met 21 mei 2011.

Vorig artikeliHoesjes
Volgend artikelCulinaire cadeautjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in