Handig natuurlijk potloodhoudertje

Dit is leuk! Zo’n boomstam potloodhoudertje. Veel overzichtelijker dan een beker, potje of een etui. Zo zie je in 1 oogopslag de kleuren en het ziet er nog leuk uit ook. Niet erg als de kinderen dat laten slingeren. Ik zag dit leuke potloodhoudertje in de webshop With Heart. Overigens zag ik nog meer moois, zoals een hip tuinbankje voor deze zomer, of de lieve haarspeldjes. Er is weer heel wat moois te vinden, vooral voor het buitenleven! En van buitenleven houden we, niet waar?

Namens With Heart mag ik een potloodhouder weggeven voor de winactie. Laat ons via dit formulier weten hoe de eigenaars heten van With Heart. Deze actie loopt tot 19 juni 2012.

Vorig artikelAllemaal Stickers Enzo
Volgend artikelLittle Tulip goes stoer!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in