Gelukshartjes voor mama

gelukshartjesMoederdag! Meestal word ik ‘s morgens direct verrast met een overheerlijk ontbijt en prachtige (zelfgemaakte) cadeaus. Het blijft toch ieder jaar weer bijzonder. Op Facebook zet ik een foto van mijn cadeaus, plaats jij de jouw in de reacties? Ben zò benieuwd wat iedereen kreeg!

Gelukshartjes voor mama lucky heats coppleshop

Laatst kwam ik deze origami “lucky hearts  online tegen. Ik tipte ze gisteren al eens in mijn Etsy top 5, want ze zijn kant en klaar verkrijgbaar via Coppleshop op Etsy. Maar, ze zijn ook superleuk om zelf te maken vandaag! Je kunt ze op het bord voor mama te leggen. Of op haar cadeautje te plakken. Of er prikkers van maken en vanmiddag blokjes kaas of een olijfje voor mama serveren met de prikkers er in. Kinderen vanaf een jaar of 7 kunnen dit prima zelf maken. Enige wat je nodig hebt is een strookje van ongeveer 1,5 a 2 cm breed. Liefst van een leuk gekleurd papiertje natuurlijk, maar een zelf gekleurd of versierd wit velletjes is ook prima. Het is makkelijk en snel te maken. Ook heel geschikt dus als last minute cadeau. Voor wie even helemaal geen idee had dat het moederdag is.

lucky heats

 

Vorig artikelEtsy top 5 moederdag
Volgend artikelOp vakantie zonder zwetende baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in