Cupcakechic

Hoewel ik nog een klein weekje aan de lijn doe (ik wilde nu eindelijk van mijn zwangerschapskilo’s af, en dat is bijna gelukt!) kan ik me nu alweer verheugen op de cupcakes die ik straks weer ga eten. Met mate, dat wel, want ik wil wat er nu af is niet weer bij eten, maar zo af en toe zondigen mag. Cupcakes zien er leuk uit en zijn superlekker. Toen ik in augustus jarig was, had ik in plaats van taart cupcakes gehaald bij CupCakeChic. Yummie! Waar er bij taart nog wel eens iets overblijft: dit ging schoon op! De cupcakes zijn namelijk heel fris van smaak, liggen niet zo zwaar op de maag. Je hebt bovendien ook wat kleinere cupcakes, waardoor het niet meteen zo’n grote hap is. Bovendien zijn de mannen van CupCakeChic heel gastvrij en staat service hoog in het vaandel. Bof ik even dat Wateringen (waar ze zitten) voor mij heel goed aan te rijden is…

CupCakeChic heeft in het kader van Valentijnsdag een speciale aanbieding. Je kunt nu 6 Valentijnschocolade cupcakes bestellen met een persoonlijke tekst op het chocoschildje voor slechts 14,50! Leuke verrassing voor de liefde van je leven. Wel even laten weten dat je via Hip & Hot komt natuurlijk. En dan…smullen maar, samen met je geliefde!

Vorig artikelCarMount voor de iPad
Volgend artikelCreative Services viert feest!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in