2Bling parfum voor Valentijnsdag

Daar komt de volgende Valentijnstip. Een heerlijk luchtje voor hem of haar! En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Want in de webshop van 2Bling koop je deze voor een zacht prijsje. Het merk FM werkt met nummers. En die corresponderen met bekende geuren. Inladen maar in je virtuele winkelkarretje voor je geliefde! Die ongetwijfeld erg blij zal zijn met zo’n heerlijk parfummetje. Ik mocht een proefpakketje uitproberen en ben absoluut enthousiast. De geuren zijn nauwelijks van de bekende geuren te onderscheiden! Er is trouwens een speciale Valentijnsactie bij 2Bling: tot 14 februari krijg je maarliefst 30% korting op de speciaal geselecteerde Valentijnsgeuren en betaal je dus slechts 10 euro! Op de rest van het assortiment, waarin 2Bling nog  andere leuke artikelen voor Valentijnsdag, maar bijvoorbeeld ook parfums voor de kindjes verkoopt, krijgen lezers van Hip & Hot 10% korting (met de code hipenhot).

En dat is nog niet alles. Want 2Bling heeft ook een mooi Valentijnscadeautje  voor de lezers van Hip & Hot! Als je wint, kun je een parfum naar keuze linea recta naar je geliefde laten opsturen voor Valentijnsdag. Samen met een lief kaartje! Je hoeft ons alleen maar te laten weten wat jouw favoriete geur is en dat geef je natuurlijk door via dit formulier. Deze actie loopt tot 12 februari 2010, zodat je cadeautje op tijd bij je Valentijn kan worden bezorgd!

Vorig artikelLeuke Valentijnskaarten
Volgend artikelProud Mama armband
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hallo,

    Zelf ben ik helemaal verzot op de geur van Jean Paul Gaultier maar ik weet eigenlijk niet hoe de herengeur daarvan bij mijn man zou overkomen… Raak ik dan nóg meer ondersteboven van hem ?
    Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit op valentijnsdag te gaan “testen”/ondervinden… Wie weet voelen we dan de hele dag kriebeltjes in onze buiken en moeten we weer vlindertjes vangen 😉

    Groetjes van Lilian

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in