Zelfklevende feestdagencollectie

KaarskerstVorig jaar wilde ik rond de kerst een hip huis. We wonen hier nog niet zo lang, het was de eerste kerst en ik ging aan het versieren. Ik kocht superleuke raamstickers en ging los op de raam aan de voorkant en de achterdeur. En natuurlijk kreeg ik daar heel leuke reacties op. Bovendien werd ik zelf helemaal vrolijk als ik met de auto thuiskwam van een zware werkdag als ik de gekleurde ballen zag. Dezelfde ballen ben ik nog niet tegengekomen, maar gelukkig hebben we Holland in Huis en die speelt perfect in op de behoefte van mij en vele anderen: versieren dat huis met de feestdagen! Wil je dit jaar écht uitpakken met Sinterklaas en Kerstmis, dan is er namelijk nu de hippe, zelfklevende feestdagencollectie van Holland in Huis. Wat dacht je van een raamsticker met sinterklaasliedje of een muursticker in de vorm van een levensgrote kerstboom? Origineel, gemakkelijk in gebruik en bijzonder decoratief. En na de feestdagen gooi je de kerstboom gewoon in de prullenbak. Gemak dient de mens!

HiH_KERSTvb

In tijden van crisis moet ook de Sint een beetje op de kleintjes letten. Daarom biedt Holland in Huis gedurende de gehele maand november 15% korting op een deel van de collectie. Je hebt nog 4 dagen, dus wees er als de kippen bij!

En bovendien kun je ook dus ook zo’n leuke zelfklevende kaarsenstandaard winnen! Wij mogen er namens Holland in Huis 3 verloten. Laat via dit formulier weten op welke originele manier JIJ dit jaar je huis gaat versieren rond de feestdagen. De leukste inzendingen worden de winnaars! Deze actie loopt vanwege de feestdagen tot 6 december, zodat je nog lang genoeg van je zelfklevende kerststicker kunt genieten.

vbKERST

Vorig artikelO, kom er eens kijken…
Volgend artikelKerstkaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in