Dé 10 herfst musthaves van 2014

herfstitemsDe herfst is volop aan de gang. Dat betekent weer regen en kou, maar ook lekker comfortabel op de bank met een kleedje en een warme drank. Op de bank kun je fashionable voor de dag komen. Ik zocht de tien herfst musthaves voor je uit.

Of het nu op de bank met een kop thee is of juist een avondje uit. Met deze items kom je goed voor de dag. Zelfs met die gebreide truien en vesten sla je de plank niet mis. Ik vind het heerlijk deze tijd van het jaar, op modegebied dan. De regen en weersomstandigheden kunnen mij gestolen worden. Het middelste beeld is van SET. Dat uit voor mij de echte herfstlook. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Van boven naar beneden en van links naar rechts:

Gebreide kabeltrui, H&M € 49,99

Wijd vest, H&M € 59,99

Fake fur gilet, Goosecraft € 149,99

Lang warm vest, SET € 219,95

Geen herfst zonder sjawl, Primark € 4,00

Ze zijn weer terug: wijde pijpen. Weg met die skinny jeans, Gaudi € 109,95

Regen? Geen probleem! Ilse Jacobsen € 110,00

Stoere stappers, Nelly € 44,95

Over the knee boots. Helemaal in! Zign via Zalando, € 139,95

Leren jurk, Goosecraft € 289,95

2014 Herfstmusthaves

Vorig artikelVan Halloween naar Sint Maarten
Volgend artikelZò maak je een uitnodigend Sinterklaashuis voor je kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in