Saartje Kinderkleding

Ze heten Saartje Kinderkleding, maar ze hebben er eigenlijk ook een heleboel babykleding. En leuk! Ik ben vooral gecharmeerd van het merk Puk Design. Zulke leuke jurkjes en rompers. Ook voor de jongens gaaf spul, lekker kleurrijk en origineel. Naast Puk Design verkopen ze ook The Baby Bakery en slofjes van Baby Dutch. En een heeeeleboel lieve accessoires! Knisperdoekjes, omslagdoeken, slabbetjes, kruikzakken. Genoeg keus!

Saartje Kinderkleding stelt een romper van Puk Design naar keuze beschikbaar voor onze winactie. En ik vind het direct jammer dat ik niet mag meedoen aan deze actie, want ik zie onze Yuren al liggen deze zomer in zo’n gaaf rompertje in de binnentuin. Nou ja, niks aan te doen. Weggeven is ook leuk. Laat ons via dit formulier weten in welke bedragen je een cadeaubon kunt geven bij Saartje Kinderkleding en je dingt automatisch meer voor deze leuke prijs! Deze actie duurt tot 14 maart 2011.

Vorig artikelSloffen & schoenen
Volgend artikelHappy Birthday kaarsen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

5 REACTIES

  1. Leuk he, dat puck design! ik heb nét vorige week een kraamcadeautje van dit merk gekocht, er is een winkeltje hier in almere die het verkoopt.

  2. Geweldig dat Puk Design, voor babykleertjes. En… de ontwerpster is een heel lief en geweldig mens. Wij verkopen de geboortekaartjes van haar merk en ik geef de rompertjes graag als kraamcadeau. Lekker uniek!

  3. Leuk,lief en lekker kleurig
    voor de zomer heerlijk fleurig
    zomaar fijn en zomaar lief
    voor ieders kleine hartedief!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in