De allerlekkerste healthy smoothie!

Smoothie spinazie ananas basilicumIk ben geen enorme gezondheidsfreak (al denkt mijn Maik daar waarschijnlijk anders over, wahaha!), maar ik probeer wel zo min mogelijk slechte suikers en vetten te eten. Is goed voor de lijn en goed voor je lijf. Van al die koekjes en snacks krijg ik altijd na een uur alweer trek, terwijl ik op gezond voedsel vaak veel langer kan leven. Nu zag ik vanmorgen dat ik nog ananas en spinazie in de koelkast had liggen die op moest. En dus maakte ik voor mij en de kleine Lenthe de allerlekkerste, frisse smoothie die er bestaat. Namelijk een ananas, spinazie, kokoswater, basilicum smoothie.

En wat gaat daar dan in? Nou, dat raad je al:

-ananas (vers)

-spinazie (vers)

Vita Coco (te koop bij oa de Albert Heijn sindskort)

-verse basilicum.

Qua hoeveelheden moet je gewoon kijken wat je lekker vindt. Ik vind de spinazie nooit zo overheersen, dus gooi ik er lekker veel doorheen. Je kunt je groente immers maar vast binnen hebben hè. Smakelijk!

 

Vorig artikelTips om kinderen bezig te houden op de achterbank
Volgend artikelEen dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in