De allerlekkerste healthy smoothie!

Smoothie spinazie ananas basilicumIk ben geen enorme gezondheidsfreak (al denkt mijn Maik daar waarschijnlijk anders over, wahaha!), maar ik probeer wel zo min mogelijk slechte suikers en vetten te eten. Is goed voor de lijn en goed voor je lijf. Van al die koekjes en snacks krijg ik altijd na een uur alweer trek, terwijl ik op gezond voedsel vaak veel langer kan leven. Nu zag ik vanmorgen dat ik nog ananas en spinazie in de koelkast had liggen die op moest. En dus maakte ik voor mij en de kleine Lenthe de allerlekkerste, frisse smoothie die er bestaat. Namelijk een ananas, spinazie, kokoswater, basilicum smoothie.

En wat gaat daar dan in? Nou, dat raad je al:

-ananas (vers)

-spinazie (vers)

Vita Coco (te koop bij oa de Albert Heijn sindskort)

-verse basilicum.

Qua hoeveelheden moet je gewoon kijken wat je lekker vindt. Ik vind de spinazie nooit zo overheersen, dus gooi ik er lekker veel doorheen. Je kunt je groente immers maar vast binnen hebben hè. Smakelijk!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here