Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven

Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven one line a dayTegenwoordig schrijven we steeds minder vaak. We hebben Instagram en Facebook als een soort dagboek. En we hebben steeds minder tijd. Onze levens zijn druk, hectisch en vol. Toch kan het best heel therapeutisch werken om af en toe wat op te schrijven. Zo verwerk je de dag. Daarom vind ik One line A Day ook zo’n handig dagboekje. Het is klein, handzaam en to the point. Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven. In deze blog vertel ik je er alles over.

Lees ook: Free printable kalender

Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven

Het dagboekje One Line A Day heb ik inmiddels 5 jaar. Na dit jaar is het uit en moet ik aan een nieuwe beginnen. Het concept is simpel. Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven werkt namelijk zo. Je vat elke dag in één regel samen. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie quote opschrijven of een gebeurtenis. Of gewoon heel kort iets bijzonders dat die dag is gebeurd. Het boekje bevat genoeg bladzijden om er vijf jaar in te schrijven en heeft een stevige kaft. Daarnaast is het gebonden zodat het echt vijf jaar meegaat.

Een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven one line a day dagboek binnenkant

Speciale dagen achterin

Helemaal achterin zit een pagina voor speciale dagen. Daar staat, helaas, het overlijden van mijn oma’s in 2015 en 2016 in. En het overlijden van Heleen, maar ook de geboorte van Fee. Zo kan ik snel zien wat er in de afgelopen 5 jaar is gebeurd. Soms lees ik er nog wel eens in. Ik had er bijvoorbeeld ook regelmatig in gezet wat ik woog, en zo zie ik steeds op dezelfde dag ieder jaar of dat hetzelfde is, of minder, of meer dan de jaren ervoor. Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik al 5 jaar lang ongeveer hetzelfde weeg, met uitzonderingen van de zwangerschappen dan natuurlijk. Het past in elk geval echt bij mij, een dagboek voor vrouwen die geen lange verhalen willen schrijven.

one line a day moeders

Andere dagboeken

Wil jij zo’n soort dagboekje, maar met een ander thema? Zo is er een speciaal dagboek voor mama’s, maar ook een dagboek met elke dag een vraag. Allebei zijn ze ook erg leuk en aan te raden als je wel wat wil opschrijven, maar geen tijd hebt om hele verhalen op te pennen.

1 vraag per dag dagboek

 

Vorig artikelDe allerlekkerste healthy smoothie!
Volgend artikelEerste hulp bij mooi inpakken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in