Nog even nagenieten van de zomer…

lindemans bin65Wat treffen we het dit weekend! Zomaar nog twee prachtige zonnige dagen. Zou dit nu echt het laatste staartje zomer zijn? Heerlijk, nog even de zon op je bol. Even de hectiek van alledag weer parkeren en het vakantiegevoel laten herleven. Nu het nog kan…

Voor mij nu even niet, maar daar hoort voor alle niet-zwangeren natuurlijk een heerlijk glaasje wijn bij. Lekker wegdromen in het gras met bijvoorbeeld de BIN65 Chardonnay van Lindeman’s. Onze redactie ontving een pakket waar ik helemaal jaloers van werd, vooral omdat ik het zelf dus niet kan proberen. Wel mocht ik meegenieten van de lekkere brandnetelkaas, de rozemarijn & knoflookchips (yum!) en de chocolade, perfect matchend met de flesjes Lindemans. Dat die combi perfect was, moest ik maar aannemen van onze andere redactieleden. Aan hun gezwijmel te horen zat dat wel goed. Bij de chocolade werd de BIN35 rose gedronken en bij de romige chocola de BIN40 merlot. Ik heb mijn man al opgedragen deze flesjes nogmaals aan te schaffen voor na de bevalling in maart. In het voorjaar hoop ik namelijk ook weer te kunnen genieten van al dat lekkers, op een kleedje in het park met verse baby naast me!

Oa te koop bij AH.nl

Bin40 merlot lindemans

Vorig artikelSelfie onder water?
Volgend artikelTips voor de kinderboekenweek met thema feest
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in