De allerleukste èn makkelijkste speeltenten voor kinderen

pipowagenMijn kinderen vinden het heerlijk in de zomer om lekker buiten te spelen. Bij mooi weer vertrekken ze direct na het ontbijt richting onze binnentuin om daar te gaan spelen. Extra leuk vinden ze het, als we het zwembad neerzetten (lekker met water spatten!) of een tent neerzetten. Een eigen tent heeft iets spannends. Ze pakken er vanalles bij: dekens voor op de grond, de keuken wordt leeggeroofd om echte limonade te kunnen schenken en “mam, mogen we ook koekjes voor in de tent?” Uren kunnen ze er vadertje en moedertje spelen. Soms knutselen ze er vanalles bij van karton wat ze kunnen gebruiken. Met een binnentuin vol kinderen heb je een heel scala aan creatieve ideeën. Ze zijn er soms een hele dag mee bezig.

De tenten van Hanging Houses zijn, zoals de naam al zegt, tenten die je kunt ophangen. Aan een boomtak bijvoorbeeld. Zo neem je ze overal mee naar toe, zelfs op vakantie! Je hebt er overal plezier van, en het kost geen uren tijd om het ding op te zetten. Gewoon, even ophangen, en spelen maar! Hanging Houses heeft 8 verschillende tenten, waarvan ik de topper toch wel de Pipo-wagen vind. Alhoewel de vuurtoren, het speelhuisje en het kasteel (voor de jongens!) ook geweldig leuk zijn. Je kunt bijna niet kiezen.

Namens Hanging Houses mogen wij 2 speeltenten weggeven! Je kunt kiezen tussen een vuurtoren of een speelhuisje. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like onze facebookpagina 

2. Laat in een reactie op het bericht over deze winactie weten wie jij ook zo’n speeltent gunt, tag diegene èn laat allebei weten wat je het leukste speelhuisje vindt (zodat we weten welke we naar je kunnen opsturen als je wint)!

3. Zorg dat jullie ALLEBEI onze facebookpagina geliked hebben!

4. Jullie maken beiden kans op een “hanging house” naar keuze (het speelhuisje of de vuurtoren)

kasteel

Vorig artikel6 x leuke handgemaakte kussens
Volgend artikelGratis printable: vakantiedagboek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in