Buttons van ProudKids

Hoera! ProudKids bestaat 2 jaar. Nu kunnen ze zelf die hippe slingers ophangen! Ik heb er al eentje van ProudKids en die gaat zondag, als ik mijn verjaardag vier, weer opgehangen worden. Lekker vrolijk. ProudKids heeft nu iets nieuws. Tegenwoordig kun je er terecht voor superleuke buttons. Je kunt kiezen uit de bestaande voorbeelden op de site, maar ook een unieke button laten ontwerpen. Leuk om samen met de kids te doen, vooral bij dit druilerige weer. De buttons zijn voor allerlei gelegenheden te gebruiken. Een verjaardag, op het kinderdagverblijf, als je een dagje weg gaat als SOS button, als give-away of promotie-artikel voor je bedrijfje of gewoon als versiering. Helemaal hip, zo’n button van ProudKids!

En natuurlijk heeft ProudKids ook weer een leuke actie verzonnen! Bij elke bestelde slinger ontvangt de Hip & Hot bezoeker een gratis button naar keuze. Vermeld bij ‘opmerkingen’ HIP&HOT en de gewenste button/kleur/naam. Dit is van toepassing op de naamslinger, verjaardagsslinger en minislingers. Als dat geen feestje is…

Bovendien maken alle Hip & Hot lezers kans op 1 van de 10 buttons naar keuze die ProudKids beschikbaar stelt voor de winactie! Laat ons via dit formulier weten waarom jij zou moeten winnen, en wie weet ben jij straks de gelukkige!

Vorig artikelHippySkippy
Volgend artikelThocobags
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here