Organic de winter in

shirtHet merk Winter Water Factory is nu ook te koop bij Love, Peace and Joy. Daar word ik blij van, want ik ben enorme fan van dit organic merk. De ontwerper die daar zit, die heeft het goed begrepen. Of snapt mijn smaak gewoon heel goed. Leuke afbeeldingen, mooie kleuren en prachtig materiaal. Zij hebben namelijk ook dat leuke geel dat zo goed past bij mijn jongste dochter Lenthe. Zelfs in de wintercollectie zit het! Voor Yuren zag ik al een heel gaaf shirt met visjes. Tevens zijn er voor de boys leuke hoodies en jumpsuits. Eerder kocht ik voor hem een shirt met graafmachines, en dat heeft hij de hele zomer gedragen. Stond hem zo leuk. Ik hoop maar dat ze bij Love, Peace & Joy voldoende voorraad hebben ingekocht….

winterwaterfactory

Vorig artikelWhite Stuff
Volgend artikelHerfstvakantietip: Berlijn
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here