Dè app voor mannen die vader worden

tuurlijk schatje appIk moet eerlijk bekennen dat ik de app natuurlijk wel even gedownload heb voor ik er iets over ging schrijven. Ook al is ie voor mannen bedoeld, niet voor vrouwen. Maar echt, hij is hilarisch. Tranen met tuiten gelachen. Lekker taboe-doorbrekend ook, over sex enzo. Veel sex, want dat willen mannen hè. Ze zeggen wel vanuit, maar deze app, gemaakt door een man, bewijst dat maar weer eens. Over (te) snel klaarkomen, en wat je dan als man het beste tegen je zwanger vrouw kunt zeggen, zodat je nog een keer mag. Over klaarkomen, over de baby in de buik tijdens de sex. En allemaal beschreven op zeer grappige wijze.

Daarnaast is de app informatief. Wel met datzelfde grappige sausje eroverheen, zodat de man in kwestie het ook daadwerkelijk zal lezen. Zo combineer je het nuttige met het aangename. En valt er voor jou zelf ook nog wat te lachen.

Ik vind de app zo lollig, dat ik ‘m zelfs adviseer om te downloaden als je niet eens zwanger bent. Hij is toch gratis. Dus.

Nieuwsgierig geworden? Dat snap ik! Je download de app “tuurlijk schatje” in de app store. Er is trouwens ook een boek van (niet gratis, wel leuk om cadeau te doen aan een papa to be!)

tuurlijk schatje boek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here