Dè app voor mannen die vader worden

tuurlijk schatje appIk moet eerlijk bekennen dat ik de app natuurlijk wel even gedownload heb voor ik er iets over ging schrijven. Ook al is ie voor mannen bedoeld, niet voor vrouwen. Maar echt, hij is hilarisch. Tranen met tuiten gelachen. Lekker taboe-doorbrekend ook, over sex enzo. Veel sex, want dat willen mannen hè. Ze zeggen wel vanuit, maar deze app, gemaakt door een man, bewijst dat maar weer eens. Over (te) snel klaarkomen, en wat je dan als man het beste tegen je zwanger vrouw kunt zeggen, zodat je nog een keer mag. Over klaarkomen, over de baby in de buik tijdens de sex. En allemaal beschreven op zeer grappige wijze.

Daarnaast is de app informatief. Wel met datzelfde grappige sausje eroverheen, zodat de man in kwestie het ook daadwerkelijk zal lezen. Zo combineer je het nuttige met het aangename. En valt er voor jou zelf ook nog wat te lachen.

Ik vind de app zo lollig, dat ik ‘m zelfs adviseer om te downloaden als je niet eens zwanger bent. Hij is toch gratis. Dus.

Nieuwsgierig geworden? Dat snap ik! Je download de app “tuurlijk schatje” in de app store. Er is trouwens ook een boek van (niet gratis, wel leuk om cadeau te doen aan een papa to be!)

tuurlijk schatje boek

Vorig artikelHip & Hot app voor iPhone, iPad en Android
Volgend artikelTekenen met campina vla!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in