Hip & Hot app voor iPhone, iPad en Android

app icoon hip en hotAl een aantal jaartjes geleden lanceerden wij een iPhone app. Nog in de oude kleur (roze) en huisstijl. Vorig jaar oktober kwam er een compleet nieuwe look & feel voor de website. We wilden toen de app laten aanpassen, maar al snel bleek dat na de laatste IOS update de hele app kapot was. Daardoor was het opeens veel kostbaarder om aan te passen dan we dachten. Er was geen budget, dus lieten we het voor wat het was. Ik kreeg regelmatig mails van trouwe fans, die het erg jammer vonden dat de app niet meer werkten en hoopten dat er snel een update zou komen.

In november was er eindelijk weer tijd, ruimte en geld om hier mee aan de slag te gaan. In december was de iPhone app af, maar deze moet dan worden ingediend bij Apple die ‘m vervolgens moeten goedkeuren. Met de feestdagen duurt dat wat langer dan normaal, waardoor uiteindelijk de Android app, die op dat moment nog gebouwd moest worden, zelfs eerder klaar was!

Vanavond kwam dan eindelijk de verlossende mail van Apple: de vernieuwde Hip & Hot app is goedgekeurd! Je kunt deze dan ook vanaf nu downloaden. Als je de kapotte versie nog niet had weggegooid, gaat dat automatisch, je krijgt dan een update. Had je ‘m er al afgegooid, dan kun je de app uiteraard opnieuw downloaden via de app store. En voor Android natuurlijk in de Google Play store.

In de app kun je, naast alle blogs lezen, ook je favorieten opslaan en blogs delen via social media.

Zoeken doe je op hip & hot of blogazine, dan komt ie meestal wel boven. Lukt het niet? Volg dan deze link voor het downloaden van de iPhone of iPad versie, en deze link voor het downloaden van de Android versie.

En het is natuurlijk helemaal gratis! Ik hoop dat jullie er blij mee zijn!

PS wij zijn uiteraard heel blij met een review in de app store èn met het delen van onze app op social media, want we hopen dat hij veel gedownload wordt! 

app google play hip en hot

Vorig artikelZo word je een fashionable mom in 3 stappen
Volgend artikelDè app voor mannen die vader worden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in