De bubblebus

barthazarJe zult maar iets te vieren hebben…. Een verjaardag, jubileum, een bruiloft, een kraamborrel of wat dan ook.  De meeste mensen houden wel van een feestje. En de leukste zijn de feestjes waarbij de gastheer of gastvrouw gewoon catering hebben geregeld, zodat ze zich ook echt onder het feestgedruis kunnen mengen. Daarom vind ik de vintage bubblebus ook zo’n gaaf concept! Vanuit een Citroën HY uit de jaren ’70, die is omgebouwd tot mobiele vintage bar, serveert Jürgen de lekkerste drankjes. Indien gewenst regelt hij zelfs de catering voor je. Laat de mobiele bubblebus (die trouwens veel meer schenkt dan alleen bubbels!) gewoon bij de kerk of het stadhuis staan na de bruiloft. Kun je meteen proosten met alle genodigden. Of laat ‘m van de zomer ergens in een park komen, waar jij zelf de bbq aansteekt voor je gasten en hij de drankjes regelt. Wedden dat het een succes is? 

feestje

Meer informatie over Barthazer Bubbles & More vind je op de webiste, alwaar je ook de prijzen vindt en contact kunt opnemen.

bubbles

Vorig artikelVakantie vieren in de zon
Volgend artikelPippi Langkous
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in