De ideale haarproducten voor dames met krullen

De ideale haarproducten voor dames met krullenAls je krullen hebt ken je het wel: iedereen met stijl haar komt je vertellen hoe ontzettend jaloers ze zijn op je volle bos, maar jij vervloekt je krullen regelmatig. Ze pluizen en zitten voor je gevoel altijd in de klit. Deze producten heeft iedere dame met krullen nodig in haar leven!

Lees ook: Tips om stijl haar gemakkelijk te krullen

Goede shampoo en conditioner

Krullen zijn doorgaans iets kwetsbaarder dan stijl haar en daarom is het ontzettend belangrijk dat jij de juiste shampoo en conditioner gebruikt, zoals van Kerastase curl manifesto. Shampoo van een kappersmerk is geconcentreerder en daarom kunnen de actieve stoffen beter op jouw haar inwerken. Vermijd synthetische gladmakers in shampoo zoals siliconen en parabenen. Hier gaan je krullen van splijten en pluizen. Synthetische gladmakers zitten doorgaans niet in shampoo van een kappersmerk of biologische shampoos.

Haarolie

Veel dames met krullen hebben last van droog haar. Om je haar een gezonde en glanzende tint te geven kan het een idee zijn om regelmatig een haarolie te gebruiken. Arganolie of avocado-olie kunnen wonderen doen voor je haar. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van Beautyplaza. Een paar drupjes op je handen en kneed het in je haar. Zie je de glans tevoorschijn komen?

Haarmaskers

Krullend haar is vaak broos, breekbaar en kwetsbaar. Daarom heeft het eens in de zoveel tijd wat meer verzorging nodig met een lekker haarmasker. Je kunt dit het best na het wassen van je haar en vóór de conditioner doen, zodat je haarschubben nog openstaan en de werkzame stoffen uit het haarmasker kunnen opnemen. Hoe langer je het haarmasker in laat zitten, hoe beter. Dus kom na het gebruiken van de shampoo onder de douche vandaan en laat je masker zo lang mogelijk in te werken, om vervolgens over te gaan op de conditioner. Ideaal om in het weekend een routine van te maken, als je toch nergens heen moet en je het masker lekker lang in kan laten trekken.

Een föhn met diffuser

Misschien weet je al dat je met krullen beter geen gebruik kunt maken van een föhn. Een föhn maakt je haar kapot en je krullen gaan verschrikkelijk pluizen of verdwijnen zelfs helemaal. Een föhn met diffuserkap kan echter wel. Sterker nog: het kan je krullen prachtig in model brengen. Vergeet niet om voor het föhnen je haar in te spuiten met een heat protection spray. Anders gaan die prachtige lokken van je alsnog kapot.

Vorig artikel5 leuke bedrijfsuitjes voor een memorabele ervaring
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #478
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in