De invloed van kleur op je slaap: kies het juiste dekbedovertrek

De invloed van kleur op je slaap: kies het juiste dekbedovertrek slaapkamer jan 2019Betaald partnerschap met HEMA

Je denkt er misschien niet meteen over na. Maar de kleur bij jou in de slaapkamer kan enorm veel doen voor je slaap. En dat is wel een erg fijne gedachte, want je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om je slaap te kunnen optimaliseren. Je ontwaakt hierdoor vele malen fitter, zodat je beter kunt sporten in de ochtend of effectiever aan een werkdag start. Het kopen van het juiste beddengoed, zoals een fijn dekbedovertrek, is dan een echte must. Met wat voor soort kleuren je zoal rekening kunt houden in de slaapkamer lees je hier.

Lees ook: Voldoende opbergruimte in de slaapkamer

Ga altijd op zoek naar een dekbedovertrek in neutrale en rustige kleuren

Het belangrijkste van alles is dat je werkt met rustige en neutrale kleur. En dat komt niet alleen tot uiting als je gaat voor een nieuwe kleur op de muur. Ook het uitzoeken van het juiste soort beddengoed, zoals een hoeslaken, is dan enorm belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor pasteltinten, beddengoed in het wit of gebroken wit. Heb je op dit moment al een favoriete kleur die je in de slaapkamer terug wilt laten komen? Dat maakt het zoeken naar het beste beddengoed meteen weer wat makkelijker.

Weet je al goed wat het materiaal van het dekbedovertrek bij jou in de slaapkamer moet zijn?

Maar ook het materiaal van het beddengoed, zoals het dekbedovertrek, is een belangrijk punt van aandacht. Materialen zoals katoen en linnen zijn bijzonder geschikt voor in de slaapkamer, mede door het hoog ademend vermogen. Maar de materialen voelen ook enorm zacht en comfortabel uit, waardoor je het comfort tijdens het slapen meteen een boost geeft. En hierdoor is het iedere avond weer een waar feestje om lekker onder de dekens te kruipen. Let dus altijd goed op het materiaal van het beddengoed als je een nieuwe set in huis haalt.

Je gaat voor gemak door het mooiste dekbedovertrek eenvoudig en snel online te kopen

Gelukkig hoeft het shoppen van beddengoed, zoals het hoeslaken en het dekbedovertrek, helemaal niet veel tijd te kosten. Je bestelt het namelijk eenvoudig en snel online. In een webshop voor beddengoed filter je eenvoudig en snel op de maatvoering en de kleur. Zo heb je dus in no-time gevonden waar je naar op zoek bent. Laat het upgraden van je slaapkamer met het mooiste beddengoed dus maar snel een keer beginnen. 

slaapkamer opgemaakt bed

Vorig artikelNieuwe auto, denk aan je verzekering!
Volgend artikelMeeste consumenten verkopen hun auto aan een organisatie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in