De jurk van Maxima op Koningsdag 2014

jurk natanDe jurk van Maxima op Koningsdag 2014, ik ben er verliefd op. Ik vind Maxima er sowieso vaak prachtig uitzien. Niet altijd hoor, trouwens. Soms is het wat “stijfjes”. Maar met Koningsdag, een ongedwongen feestdag, zonder al te veel tradities, draagt ze vaak iets heel moois. Zo ook op Konigsdag 2014. Dat zeegroene (of blauwe, wat je wilt) jurkje vond ik echt schitterend. Ze zag er fantastisch uit. Na wat research ontdekte ik dat het een (natuurlijk) Natan was.

Lees ook: Koningsdag kleding voor je kind

De jurk van Maxima

De jurken van Maxima van het merk Natan, kun je ook zelf online kopen. Moet je wel je portemonnee trekken. Zo’n 500 euro is geen uitzondering voor een Natan namelijk. Tenzij je geluk hebt en nog wat in de uitverkoop kunt scoren. Sinds ik verliefd werd op dit merk, houd ik het regelmatig in de gaten. Helaas is meestal mijn maat er al uit als ze afgeprijsd worden, maar een keer zal het me lukken!

Online een Natan jurk kopen

Bij diverse online webwinkels kun je een heuse Natan bestellen. Ik houd bijvoorbeeld vaak de webwinkel van Delscher in de gaten. Hier vind ik nog wel eens een leuke Maxima dress voor een bedrag onder de €400. Nog steeds duur natuurlijk, maar als ik iets echt heel mooi vind heb ik het er wel voor over. Marktplaats houd ik ook altijd in de gaten. Helaas staat het desbetreffende jurkje uit 2014 er nooit bij. Dat zou ik direct kopen. Gelukkig zijn genoeg andere jurken die fantastisch zijn dus ik blijf het in de gaten houden. Dress for succes!

dress natan

Vorig artikelWhat women want app
Volgend artikelLeer kinderen over groot en klein met een app
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in