Koningsdag kleding voor je kind

Love Amalia shirt koningsdagKoningsdag komt er weer aan en dat vieren we traditiegetrouw natuurlijk met oranje kleding. Wij liepen vorig jaar in Parijs rond, uitgedost met oranje jurkjes, oranje t-shirts, oranje korte broeken en rood-wit-blauw geschminkte vlaggetjes op onze wangen. We kregen er veel bekijks mee. Dit jaar zitten we in Tirana, Albanie. Natuurlijk willen we ook dan Koningsdag vieren met een oranje outfit. Daarom in deze blog tips voor Koningsdag kleding voor je kind!

Lees ook: Koningsdag oranje borrelplank

Koningsdag kleding voor je kind

Koningsdag kleding voor je kind is niet per se moeilijk te vinden. Al zag ik wel dat de meest  voor de hand liggende websites al veel maten uitverkocht hebben. Ik heb zelf ook nog wat nodig voor de kinderen, dus dat wordt nog even puzzelen. Vooral omdat sommige van mijn kinderen echt heel kritisch zijn. Ik wil eigenlijk zelf dingen voor ze bestellen en de dag voor Koningsdag als cadeautje bij het ontbijt geven. Zodat ze iets hebben dat past voor Koningsdag, want alle Koningsdag kleding die ze vorig jaar droegen is inmiddels te klein. Ze groeien als kool! 

Oranje jurkjes

Voor de meisen kies ik waarschijnlijk voor oranje jurkjes. Ik heb ze in drie maten nodig, Sterre kan tegenwoordig bij de volwassen kleding shoppen, ze is 1.65 m dus meestal heeft ze maat 34. Lenthe en Fee hebben maat 158 en maat 128. Onderstaande jurkjes heb ik als koningsdag kleding voor de meisjes gevonden.

oranje jurkjes koningsdag

Koningsdag shirts

Koningsdag shirts zijn er genoeg. Je kunt kiezen voor een neutraal oranje shirt, of echt een meisjes of jongensshirt met opdruk. Hema heeft er eentje met Unox worsten in rood-wit-blauw die ook best grappig zijn. Deze zijn er ook in een volwassen versie. Alle leuke Koningsdag shirts heb ik hieronder gezet, kijk maar wat jij het leukste vindt. Jongens en meisjes staan door elkaar, omdat ik vind dat het voor allebei kan. 

Koningsdag kleding voor je kind shirts

Koningsdag rokjes

Voor de meiden kan ik ook nog voor een oranje rokje gaan met een bijpassend shirt. Stel dat we nou niet voor een jurkje kunnen slagen dat ze leuk vinden, dan is dit altijd nog een optie. Ik heb de volgende leuke Koningsdag rokjes gevonden.

Koningsdag kleding voor je kind rokjes

Korte broeken

Yuren wilde vorig jaar gewoon een wit shirt aan, maar droeg wel een oranje korte broek. Dat kan natuurlijk ook prima als Koningsdag kleding voor je kind. Hieronder vind je alle korte broeken die ik kon vinden in oranje. Een korte spijkerbroek kan natuurlijk ook gecombineerd worden met wit en rood, dan heb je een rood-wit-blauwe outfit. Net zo leuk. Al is mijn ervaring dat jongens vaak juist wel van oranje houden. 

oranje korte broeken Koningsdag

Accessoires voor Koningsdag

Een outfit is natuurlijk niet af met een toffe diadeem, een leuk hoedje of wat schmink he? Dus ja, ook daar heb ik wat leuke dingen voor op een rij gezet. Er zijn genoeg Koningsdag accessoires te vinden. Helemaal over de top hoeft niet, je kan bijvoorbeeld ook prima alleen voor een diadeem, sjaaltje of ketting kiezen en een normale outfit aan doen. Net wat je wil. Oranje spullen komen trouwens weer prima van pas met het EK of WK voetbal. Niet wegdoen dus, na Koningsdag! 

Koningsdag kleding voor je kind accessoires

Koningsdag tips voor pubers

Tja, de pubers willen natuurlijk niet meer in kinderachtige kleding lopen. Daarom tip ik toch ook nog wat kleding voor volwassenen en pubers.

Ben heel benieuwd wat jij gaat aanschaffen als Koningsdag kleding voor je kind. Laat je het weten?

rookworsten shirt hema

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #430
Volgend artikelPreikestolen met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in