What women want app

Kijk, daar houden we van: een app die er voor gaat zorgen dat mannen nooit meer met verkeerde cadeaus aan komen zetten. Bovendien schijnt het ze attenter te maken. Dat laatste heb ik nog niet kunnen controleren, maar wie weet… Overigens heb ik helemaal niks te klagen: mijn man is ook zonder app heel attent! Toch schijnen er schrijnende gevallen te bestaan, waardoor deze app niet geheel overbodig is. what women want appDe makers van de What Women Want app ontwikkelden een functionele app die dient als een proactief geheugensteuntje voor de attente man én voor de man die graag attent(er) wil worden. De app maakt het mogelijk om diverse contacten aan te maken en hieraan voorkeuren en merken te koppelen, foto’s te maken van producten en deze te koppelen aan een persoon. Dat betekent dat de man in kwestie niet alleen de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van zijn eigen vrouw of vriendin kan vastleggen. Ook voor dochters, moeders of secretaresses of andere belangrijke vrouwen is er voldoende plek. Elk contact kan bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Er zijn zowel producten als merken beschikbaar in diverse categorieën, zoals sieraden, kleding, parfum, weekendjes weg, muziek etc. Daarnaast is het mogelijk deze zelf aan te vullen en de wensenlijst van elke vrouw volledig te personaliseren.

app om mannen attenter te maken

 

De What Women Want app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store voor 1,79 euro. Kijk voor meer informatie op de website thewhatwomenwantapp.nl.

Vorig artikelSlaapzakjes om op te eten!
Volgend artikelDe jurk van Maxima op Koningsdag 2014
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in