De leukste toilettassen voor op vakantie

leuke toilettassenWie op reis gaat, neemt meestal een beautycase of een toilettas mee. Ik ben toe aan een nieuwe, en dan wil ik altijd wel een beetje een leuke. Dus deed ik wat online zoekwerk en zocht een aantal leuke. Nu nog kiezen…

1. Bij Vorm & Kleur vond ik deze toilettas met wolkjes. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Ik vind ze allemaal erg leuk!

2. Deze polkadotversie doet het altijd goed. Ik blijf polkadots leuk vinden, in welke kleur dan ook. En volgens mij kan er lekker veel in deze toilettas, het hengsel is ook erg handig. Kun je ‘m veilig aan een haakje hangen in elke (smerige) campingdouche. Te koop via Travelbags.

3. Houd je meer van retro? Dan kun je deze toilettas van Reisenthel vast waarderen. Lekker vrolijk!

4. Lief! lifestyle heeft ook een paar leuke toilettassen. Of eigenlijk noemen ze het zelf een beautycase. Opgedeeld in handig compartimenten. Mmm. Klinkt goed!

5. Bij Simply Dutch kwam een mooie van Pip Studio tevoorschijn. Uit de serie ‘Blossom’, met, je raad het al, bloemetjes.

6. Voor de echte diva’s is deze “my name is queen’ toilettas. Lekker groot en de tekst maakt het natuurlijk af.

7. Lekker zomers vind ik de toilettas van Pip Studio. Knalgeel, daar word je toch helemaal vrolijk van?

8. Een echte reis-toilettas vind ik deze van Disaster Designs. Hij heet vast niet voor niks Bon Voyage. Met een zwaluw die over een landkaart vliegt. Wat wil je nog meer?

hippe toilettassen

Vorig artikelHaal méér uit je webshop!
Volgend artikelEen WK voetbal DIY in 7 stappen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in