Het beste cadeau voor je puber: een luchtje!

Het beste cadeau voor je puber een luchtjeIk weet niet hoe het met jullie pubers is, maar die van mij ruiken enorm. Dat begint al vanaf een jaar of 10, als ze officieel nog geen puber zijn, maar al wel puberzweet krijgen. Inmiddels heb ik drie exemplaren met puberzweet in huis en heb ik ieder jaar het perfecte cadeau voor de verjaardagen: parfum! Naast een goeie deodorant zijn geuren de beste manier om je pubers lekker te laten ruiken. Zelf merken ze het niet, maar ze vinden luchtjes best interessant, dus ze gebruiken het hier wel dagelijks. Het beste cadeau voor je puber: een luchtje!

Lees ook: Parfumkralen

Het beste cadeau voor je puber: een luchtje!

Onze kinderen zijn eigenlijk allemaal in het voorjaar jarig. Ik zoek dus meestal naar frisse voorjaarsgeuren. Hoewel ik zelf redelijk standvastig bent als het gaat om geurtjes, willen mijn kinderen het liefste afwisselen als het gaat om een luchtje. Het is dus elk jaar weer een (leuke!) zoektocht naar de juiste eau-de-toilette. Die begint meestal in de winkel, waar we verschillende geurtjes uitproberen en dan het liefste ook wat nieuwe geuren. Ik houd het zelf niet meer zo bij, maar als ik de kinderen moet geloven worden op TikTok en Instagram de nieuwste geuren gepresenteerd door alle influencers. Zij blijven wel bij en vertellen aan mij welke ze moeten hebben. Zo was Sterre laatste helemaal weg van een geur van Dior, die moest en zou ze hebben (en heeft ze inmiddels ook gekocht). 

Geuren voor jongens

Om een geur voor een jongen te kiezen is soms lastiger, omdat zij zich minder laten leiden door influencers en überhaupt geen zin hebben om te winkelen. Ik ga dus altijd zelf maar op onderzoek uit en kies uit een aantal merken. Bij Wehkamp kun je online eenvoudig filters aanzetten, zodat je de meest passende geur bij je kind kunt kiezen. Over het algemeen houden jongens niet van te zware geuren, al blijft dat natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Je kunt misschien eens rondvragen welke geur de zonen van vriendinnen hebben en daar je keuze op baseren. Het leuke is dat Wehkamp ook de mogelijkheid biedt om geursamples te bestellen. Die kosten maar twee euro ofzo, maar je puber kan ze dan wel even uittesten. Bevalt het, dan weet je dat je die moet hebben. 

Geuren voor meiden

Mijn meiden willen het liefste meerdere geuren, die ze onderling ook nog eens met elkaar uitwisselen. Zij horen en zien tips op social media en weten dan precies wat ze willen. Dat maakt het makkelijk kiezen, al hebben ze vaak wel een dure smaak. Zij maken verlanglijstjes op Pinterest en sturen die naar mij door, zodat ik weet welke geur ik online kan bestellen. Meestal kies ik trouwens voor eau-de-toilette, een enkele keer eau-de-parfum. Gewone parfum vind ik toch echt te prijzig voor ze. Mijn oudste dochter werkt inmiddels zelf ook, dus zij kiest er soms voor om zelf een geurtje te kopen. Prima. 

Second Best

Het beste cadeau voor je puber is dus een luchtje, second best is een heerlijk geurende bodylotion. Ook dat helpt mee in de strijd tegen puberzweet, dus als je een bijpassende crème kunt vinden bij het geurtje, dan is dit een leuk extraatje. Jij blij, je puber blij. Win win dus! Weet jij trouwens wat het verschil tussen en eau de toilette is parfum

Het beste cadeau voor een puber

Betaald partnerschap met Wehkamp

 

Vorig artikelTips bij het kiezen van het juiste bankstel
Volgend artikelRecept met witte asperges met Clemont Rouge en portsiroop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in