De makkelijkste kruidenpotjes!

kruidenpotje rosti mepal azur blauwIk heb altijd kruiden in de vensterbank staan. Op de een of andere manier doen ze het bij mij in de keuken heel goed. Belangrijk is, dat je ze vooral elke dag wat water geeft. En dat ze in het licht staan. Maar mijn basilicumplantje, in het voorjaar gekocht voor 7 euro, gebruik ik haast elke week. Ik pluk de blaadjes er af en ze groeien gewoon weer aan. Ook de bieslook groeit hard en de rozamerijn doet het prima. Nu heb ik recent de kruidenpotjes met hydro-systeem van Rosti Mepal ontdekt. Echt, als je alleen al de kleurtjes ziet in de webshop word je hebberig, maar als je weet hoe ontzettend handig dit werkt wil je ze helemaal hebben! Er zit een schaaltje onderin. Dat vul je met water. In dat schaaltje hangt een touwtje. Dat touwtje bind je om een stokje en dat stop je met stokje en al in de aarde. Zo kan het plantje drinken tot het water op is en hoef jij er niet per se iedere dag aan te denken.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, een klein kruidenpotje is €6,99 en een grote €8,99, dit maakt het meteen een prima last-minute kerstcadeau. Je kunt deze kruidenpotjes gemakkelijk online kopen. Ik beveel trouwens de medium versie aan, de meeste kruiden zitten in grotere potjes namelijk. Heb je er drie op een rij, dan ziet het er bovendien heel leuk uit!

gekleurde kruidenpotjes hydro systeem

Win een van de drie MEDIUM kruidenpotjes! Daarvoor moet je wel iets doen. En let op, we doen het vandaag een keer een beetje anders dan anders. Omdat het bijna kerst is 🙂

1. like onze facebookpagina

2. laat een reactie achter bij deze blog, waarin je vertelt waarom jij dat kruidenpotje zou willen winnen.

3. geef aan welke kleur jij het leukste vindt. Kijk in de online shop van Rosti Mepal voor alle kleuren.

kruidenpotjes rosti mepal

Vorig artikelVogel voederbol
Volgend artikelVouwen is hip!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

6 REACTIES

  1. Ik wil heel graag een mooi roden kruidenpotje winnen, omdat momenteel mijn basilicum staat te verpieteren op de vensterbank. Zo jammer dat je kruiden niet gemakkelijk goed kan houden. Hoop dat het met dat mooie kruidenpotje van Mepal wel lukt!

  2. Leuke actie! Bij ons staat de zon overdag op de kant van de keuken, dus verse kruiden houden is niet gemakkelijk. Ik heb zo graag verse munt, bieslook en basilicum en hoe fijn zou het zijn als die wél goed blijven, dankzij zo een kruidenpotje. Dus ik ga een poging wagen en ga daarbij graag voor een grijze 🙂

  3. Ik zou graag het leuke groene potje winnen! Ben bijna klaar voor de kerst, ik heb alleen nog de verse kruiden nodig 🙂

  4. Ik zou heel graag het kruidenpotje winnen, omdat ik geen groene vingers heb. Ik gebruik wel graag kruiden en die staat dus vaak te verpieteren. Mijn man is dan net blij ;-). Die koopt ze altijd en moet dan weer snel om nieuwe. De kleur zwart past het beste in mijn keuken, maar alle kleuren zijn erg leuk.

  5. Heel gaaf!! De muntplantjes begeven het steeds hier… misschien dat de limegroene versie daarin verandering kan brengen! Zou iig wel heel erg mooi staan bij de knalroze keukenmuur!!!

  6. Ik zou heel graag het violet kruidenpotje willen winnen, want ook al ziet het kruidenplantje er zelf op een gegeven moment niet meer zo mooi uit, zo’n mooi potje maakt een heleboel goed!! Ook wanneer ik weer een nieuw plantje moet halen staat dit potje leeg ook heel mooi op mijn aanrecht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in