De metalen inktloze pen

Deze te gekke gadget zag ik een poos geleden op een buitenlandse site voorbij komen. Het is het perfecte mannencadeau voor onder de kerstboom volgens mij (ook voor in de zak van de sint, maar ik denk niet dat je ‘m nog op tijd in Nederland kunt krijgen). Natuurlijk neem ik niet zomaar alles aan wat ik op internet zie, dus ik mailde met Vat19 om te vragen of ik een uitprobeer-exemplaar kon krijgen. En dat kon. Ik moest er wel even op wachten, want ze waren net uitverkocht op dat moment, maar mijn geduld is beloond. De inktloze pen is stylish en handig te gelijk. Het schrijven is even wennen, het voelt wat ruw, maar het werkt! Het ziet er een beetje uit als potlood. Met deze pen hoef in je tas hoef je nooit bang te zijn dan de inkt op is, want hij doet het ALTIJD! Online te koop bij Vat19, die trouwens nog veel meer leuke gadgets verkopen.

Vorig artikelVintage en retro kinderspullen
Volgend artikelBuddha Board
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Werkt dat echt? Ziet er wel vreemd uit maar wel goed bedacht. Het lijkt mij, op het eerste gezicht, niet zo fijn schrijven. Misschien toch meer een mannending? 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in