De mooiste baden voor een moderne badkamer

In mijn weekoverzicht schreef ik het al, ik ben enorm blij dat ik weer een bad heb. Ik ben echt een bad-mens. Sommige mensen houden er helemaal niet van, maar ik vind het heerlijk. Vooral in de winter, als het buiten koud is, vind ik het zo fijn om voor het slapen gaan even in bad te gaan. Daar slaap ik lekker op. Ook in de zomer vind het lekker, na een lange zomerse avond in de tuin, of stiekem even tussendoor als de kinderen net op bed liggen. Even ontspannen zonder gekwetter om me heen.

Vrijstaand bad

De afgelopen anderhalf jaar hadden wij dus geen bad. In de badkamer op de kinderverdieping was er geen ruimte voor, en de badkamer in onze slaapkamer was nog niet af. Afgelopen maanden hebben we eindelijk de badkamer laten doen, en kon het vrijstaande bad, wat al maanden in de werkkamer klaar stond, geplaatst worden. De kinderen mochten het bad inwijden, ik ben direct daarna een uur in bad gaan zitten. Heerlijk!

Zoektocht

De zoektocht naar een mooi vrijstaand bad dat ook nog een beetje betaalbaar was viel trouwens niet mee. We wilden een bad dat niet te groot was, vanwege de niet al te grote ruimte, we wilden per se een vrijstaand bad en hij moest ook nog lekker zitten. Uiteindelijk hebben we ons bad online gekocht. Dat was natuurlijk best een gok, want je kunt het niet uit proberen. Toch heeft het goed uitgepakt. Dit bad is heel fijn. Je kunt sanitaire artikelen online kopen bijvoorbeeld bij Sanitairwinkel Megadump.

Tegelen en loodgieterswerk

Daarna moest natuurlijk eerst de badkamer betegeld worden. Dit hebben we niet zelf gedaan. We hadden voor ons toilet al een fijne tegelzetter gevonden, die heeft dit keer ook de badkamer betegeld. Daarna moest alles natuurlijk nog geïnstalleerd worden. Dat is deels gebeurd door de loodgieter en deels door Maik zelf. Dat was allemaal nog best een uitdaging, want natuurlijk hadden we soms net weer ander gereedschap nodig dan gepland. Dat kun je gelukkig ook online bestellen, bij Gereedschapcentrum.nl. Heel handig, want als je daar voor 12 uur besteld, heb je het ‘s avonds nog in huis. Hoef je dus niet zo lang te wachten voor je alles af kunt maken.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #183
Volgend artikelKleed je huis aan met de leukste wand en raamdecoratie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in