De nieuwe, hippe -los verkrijgbare- accessoires voor je autodraagstoel

image kopieDe ColorCap is hèt hippe zonnekapje voor je autodraagstoeltje! Met de ColorCap tover je de autodraagstoel om tot een hippe accessoire en wordt de baby beschermd tegen de zon en de wind. Dit nieuwe product van het merk Sibble is een absolute musthave voor ieder seizoen. De ColorCap is gemaakt van twee kleurrijke prints en is tweezijdig te gebruiken. Door de kap om te draaien krijg je een compleet andere, unieke look! De ColorCap is gemaakt van rekbaar materiaal en binnen een paar seconden op je draagstoeltje vast te maken. Het past op de meest gangbare merken autodraagstoeltjes. De ColorScreen is het aanvullende zonneschermpje van de ColorCap. Met dit ColorScreen is ook de laagstaande zon uit het gezichtje van je baby verdwenen, en ligt je baby nog beter in de luwte. Je schuift het simpel naar beneden, en werkt dus vele malen beter dan een hydrofielluier die er voortdurend afvalt. Tevens ideaal als je je baby even wil afsluiten van de impulsen van buitenaf. Schermpje dicht, lekker slapen!

image

Namens Sibble krijgt iedereen die deze maand een ColorCap besteld hier gratis een ColorScreen twv €11,95 GRATIS bij met de code HIPENHOT. Actie loopt tot 19 juni 2013.

image kopie 2

Vorig artikelSpeelgoed van bamboe
Volgend artikelFancy zonnebrillen voor de kids
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in