Speelgoed van bamboe

rapelli spel behendigheidWist jij, dat je van bamboe het leukste speelgoed kan kopen? En dus duurzaam & sterk speelgoed in huis kunt hebben? In een tijd waarin we steeds meer bewust kiezen, is een webwinkel als Bambootoys een uitkomst. Direct op de homepage zie je wat ze te bieden hebben. Van stoere auto’s tot leuke spelletjes, van speelhuizen tot schepjes voor op het strand. Wij hebben de schepjes al gebruikt en ze zijn ideaal. De kindjes kunnen er lekker hun gang mee gaan! Ook het rupsenspel hebben we hier in huis. Zelfs Yuren van 3 vindt dat al heel leuk, want het is te spelen als coöperatief spel waardoor het winnen en verliezen geen rol speelt. Yuren heeft ook een mooie auto, waar hij steeds mee door de kamer gaat. Lenthe vindt de auto ook heel leuk! Wil je het speelgoed van Bambootoys in het echt zien? Kom dan naar de Ouders Natuurlijk Beurs op 25 mei. Daar staan ze ook!

Namens Bambootoys mogen wij 1 x e-offroad auto  en 3 x e-mini autootje weggeven! Laat ons via dit formulier. weten hoe veel producten met pandabeer/ of pandabeer afbeelding in de webshop te vinden zijn. Deze actie loopt tot 18 juni 2013.

bamboe duurzaam zandspeelgoed

Daarnaast is er ook een leuke kortingscatie, geldig vanaf vandaag tot en met 31 mei 2013. Met de code  5UYMCLKY krijg je vanaf een bestelling van 25 euro maarliefst 10 euro korting! Ik zou zeggen…. klik!

hape minis bamboe auto

Vorig artikelOlmoost
Volgend artikelDe nieuwe, hippe -los verkrijgbare- accessoires voor je autodraagstoel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in