Fancy zonnebrillen voor de kids

babiator kinderzonnebril blauwAls die zon nou ein-de-lijk eens een beetje wil gaan schijnen, dan weet ik dat mijn kindjes gaan zeuren over het felle licht. En dus hebben ze een pet en een zonnebril nodig. Liefst een goede zonnebril. Eentje die er tof uit ziet, maar tegelijk veilig is. Babiators heeft dit alles bij elkaar gevangen in 1 zonnebril. Babiators zijn veilig, sterk, hip en cool tegelijk. Deze zonnebrillen bieden 100% UVA en UVB bescherming. Ze zijn gemaakt van BPA vrije materialen en hebben een unieke KWIJTRAAK-garantie! Wel zo handig, aangezien mijn peuterjochie zijn zonnebril toevallig kwijtraakte. Bij navraag bleek hij bij oom Sjoerd te liggen, maar dat had ook ergens in een speeltuin kunnen zijn… Als je je na de aankoop registreert, geeft Babiator tot 1 jaar na aankoopdatum een nieuwe bril als ie kwijtraakt. Dat is fijn!

babiator boy

Wil jij ook zo’n bril voor je mini-fashionata of je coole surfdude? Je shopt ‘m in verschillende kleuren in de webshop van Babiators.

kinderzonnebril meisje

Vorig artikelDe nieuwe, hippe -los verkrijgbare- accessoires voor je autodraagstoel
Volgend artikelGeboortekaartjes & geboortestoelen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in