Laat je kind eigen actiefoto’s maken op vakantie!

kidizoom vtech onder waterTegenwoordig maak ik vooral foto’s met mijn iPhone 6. Dat is prima kwaliteit, zeker als je er een filtertje overheen gooit zoals bijvoorbeeld Afterlight. Ik maak bijna overal foto’s van, en het liefst als ik op vakantie ben. Het lijkt wel een verslaving om alles te willen vastleggen. Herkenbaar?

Voor mijn kinderen in ieder geval wel. Ook zij willen graag foto’s maken van wat ze mooi vinden. Of van hun eigen coole acties. De vakantie is bij uitstek het moment om lekker actief en sportief bezig te zijn. Zeker bij mooi weer. Helaas vind ik daar onze dure digitale camera net even ietsje te duur voor. Stel dat ze ‘m laten vallen?

Actiefoto’s

Daarom vind ik de Kidizoom Action Cam van VTech een briljante uitvinding. Voor een heel schappelijke prijs (€49,95) gaan jouw stoere kinderen aan de slag met actiepics. Of ze nou rennen, zwemmen, skaten of fietsen, deze camera is ècht actie-proof. Extra leuk is het, dat ie bevestigd kan worden op een helm, fiets of skateboard, zodat je extra leuke effecten krijgt. En… hij kan op vakantie zelfs mee onder water! Wel even de waterdichte behuizing er omheen doen natuurlijk. Maar hoe gaaf is dat? Kinderen kunnen elkaar fotograferen als ze in het zwembad de handstand maken of een wedstrijdje snelzwemmen doen!

Door het LCD-schermpje kun je meteen zien wat je gefilmd of gefotografeerd hebt. Zo ging Sterre in “Joris in de Draak” in de Efteling en liet ze mij na afloop zien hoe hard het ging met de Kidizoom Action Cam van VTech. Doodeng, maar zij vond het supercool. Als je er een 4GB microSD-kaartje bijkoopt kun je maarliefst 34.000 foto’s maken en 130 minuten film. Dat kan dus wel een hele vakantie mee, zeg maar.

Tot slot kun je de foto’s bewerken met grappige kaders en effecten en zijn er tevens 3 spelletjes om te spelen. Handig voor de verveelmomenten…

kidizoom actiefoto fiets

Winactie

Namens VTech mogen wij een Kidizoom Action Cam weggeven! Laat ons via onderstaand formulier weten hoeveel accessoires er worden meegeleverd. Het antwoord vind je op de website van VTech. Deze actie loopt tot 26 juli 2015.kidizoom actiefoto surfen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelMultilind babyproducten met handige spray
  Volgend artikel4 last-minute op vakantie tips
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in