De stoel die met je mee groeit!

Wanneer er een kleintje geboren wordt heb je een hele lijst met wat je allemaal in huis moet hebben. Voor de eerste dagen, weken en maanden. Maar je kan ook vast verder vooruit denken. De meegroeistoel van ikbendapper.nl is daarom ideaal. Hij is voor alle leeftijden geschikt. Het is een stevige stoel voor baby’s. Maar ook super handig (en leuk!) als je 4, 7, 12 of zelf 16 jaar bent. Omdat hij is 15 verschillende kleuren is past hij in ieder huishouden.

Nog een groot pluspunt is dat hij zo eenvoudig in en uit elkaar te halen is zonder dat je er een hele gereedschapskist voor nodig hebt. Hij is daarom ook ideaal voor buiten in de tuin om lekker te kleuren of een dagje picknicken in het park. En voor alle vakantie liefhebbers kan hij ook mee naar de camping. Zitten jij en je kind er super hip bij naast de tent of caravan!

Deze meegroeistoel en de andere meubels van dapper worden al jaren gebruikt bij kinderopvang en onderwijs. Hij is daarom ook van professionele kwaliteit.

Vorig artikelVlinders in je buik
Volgend artikelSoft Bowl
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in