bieq

bieqEen pasgeboren hummel moet natuurlijk een mutsje op. Ik vind zo’n tuttig mutjes er meestal niet uit zien, maar zowel de verpleegsters in het ziekenhuis, de verloskundige als de kraamhulp overtuigden me er van dat het toch echt heel belangrijk was. Anders verliezen baby’s teveel warmte. Mijn dochters hadden juist prachtige haartjes had bij de geboorte! Ik vond het zonde om ze te bedekken met zo’n tuttig mutsje. Dus ik ging direct op zoek naar hippe mutsjes. Die bleken er best te zijn. Bijvoorbeeld bij bieq.

Lees ook: 17 dingen die je aanschafte voor je baby en nooit gebruikte

bieq, zij verstaan het vakmanschap van breien

bieq is een klein Nederlands label dat handgebreide babymutsjes, -wantjes en wat kleding ontwerpt. Met een vintage, klassieke vormgeving in mooie kleuren. Alles wordt gemaakt van 100% merinowol. Dat is een luxe, zachte wol die ademt en absoluut niet prikt. Wel zo handig voor de kleintjes. De mutsjes zijn verkrijgbaar in 2 maten: van 0-6 maanden en van 6-12 maanden. Alles is puur handwerk en wordt in een kleine oplage gemaakt. bieq is dus ook nog eens hartstikke uniek!

Knitwear

bieq bestaat intussen al heel wat jaartjes. Ze zijn internationaal georiënteerd en willen niets liever dan anderen plezieren met handgemaakt breiwerk. Naast mutsjes kun je er inmiddels ook terecht voor sjaals, handschoenen, wanten en zelfs heerlijk warme vesten. Ook voor volwassenen trouwens! Wil jij deze zomer dus echt warm gekleed gaan. Dan kun je eens bij bieq knitwear kijken. 

luut-bieq

Vorig artikelTrendyspeelgoed
Volgend artikelWensbootjes & Lantaarntjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in