bieq

bieqZo’n pasgeboren hummel moet natuurlijk een mutsje op. Ik vind zo’n tuttig mutjes er meestal niet uit zien, maar zowel de verpleegsters in het ziekenhuis, de verloskundige als de kraamhulp overtuigden me er van dat het toch echt heel belangrijk was. Terwijl mijn dochter juist prachtige haartjes had bij haar geboorte! Zonde om ze te bedekken met zo’n tuttig mutsje. Ik ging dus al direct op zoek naar hippe mutsjes. Want die zijn er best wel! En zo kwam ik eens terecht bij bieq. bieq is een klein Nederlands label dat handgebreide babymutsjes, -wantjes en wat kleding ontwerpt. Met een vintage, klassieke vormgeving in mooie kleuren. Alles wordt gemaakt van 100% merinowol. Dat is een luxe, zachte wol die ademt en absoluut niet prikt. Wel zo handig voor de kleintjes. De mutsjes zijn verkrijgbaar in 2 maten: van 0-6 maanden en van 6-12 maanden. Alles is puur handwerk en wordt in een kleine oplage gemaakt. bieq is dus ook nog eens hartstikke uniek!

Ook zo’n mutsje hebben? Je kunt het via de mail bestellen op de website van bieq. De mutsjes kosten €29,50 inclusief verzendkosten. bieq stelt voor een van de lezers van Hip & Hot ook een mutsje naar keuze beschikbaar! Mail hiervoor via dit formulier het antwoord op de volgende vraag: in hoeveel landen worden de mutsjes van bieq momenteel verkocht? Deze actie loopt tot 19 mei 2009.

luut-bieq

Vorig artikelFem-star
Volgend artikelWensbootjes & Lantaarntjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here