De Tweelingwinkel

Hoewel het in de familie van mijn man enorm veel voorkomt, tweelingen, is het ons nog nooit gelukt om er eentje in mijn buik te laten groeien. Op zich jammer, lijkt me best grappig. En heftig tegelijk, want ik vind 1 babytje al druk! Nou ja, wij hoeven er niet over na te denken, maar er zijn mensen die dat wel moeten. En voor de mensen die een tweeling krijgen of hebben, is er nu een geweldig leuke webshop: de tweelingwinkel! Hier koop je grappige shirtjes, bijna hetzelfde maar net niet (bijvoorbeeld een shirtje met de kip en eentje met het ei). Of speelgoed, geschikt voor 2, een tweelingbox, stoere speenkoorden, een duo-flessenhouder, boeken over tweelingen, eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben of wat praktische en handig is vind je hier! Maar niet alleen de tweelingmama’s moeten doorklikken, ook voor de mama’s met 1 kindje zijn er handige producten verkrijgbaar. Helemaal top is bijvoorbeeld de Baby Dipper Bowl. Een slim en handig babybordje, waarmee ieder kindje zonder knoeien zelf kan leren eten! Ik mocht het bordje uitproberen en moet toegeven dat ‘t echt een uitkomst is. Het bordje en het bijbehorende bestek zijn heel slim gevormd, waardoor je kindje bij alle hoekjes en gaatjes kan. Doordat het bordje een klein beetje afloopt in de onderste punt, blijft het makkelijk om het laatste beetje er uit te scheppen. En de rubberen rand zorgt ervoor, dat het bordje niet gaat schuiven. Een geweldige uitvinding, die Baby Dipper Bowl! Je leest er meer over op de website van de Tweelingwinkel.

Wil jij dit slimme product ook graag hebben? Dan bof je, want het is helemaal niet duur. Al voor slechts €9,95 schaf je het aan, geen geld voor zo’n handig product! Maar… je kunt de Baby Dipper Bowl ook winnen. Noem via dit formulier minstens 3 bekende glamourkoppels met een tweeling. Deze actie loopt tot 5 februari 2010.

Vorig artikelLytse Protter kinderbehang
Volgend artikelKinderboek & zo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in