Funky and Fair

flesdopIk stond ooit, lang geleden alweer, voor de klas. Ik probeerde altijd iets leuks te maken van mijn lessen, en zo had ik een “succesles” knutselen die ging over handgemaakt speelgoed uit Afrika. Ik verzamelde allerlei waardeloos materiaal en liet de kinderen foto’s zien van al het moois dat de kinderen in Afrika, die geen geld hebben voor speelgoed, daarvan maken. Daarna mocht mijn klasje zelf aan de slag, en steeds weer wisten ze me te verbazen. Vandaar dat ik ook erg gecharmeerd ben van handgemaakte Afrikaanse spulletjes. Het heeft een bepaald sfeertje, het zit zo knap in elkaar! Ik vond het bij de webshop Funky and Fair. Hele leuke decoratie voor in je huis. En geweldig leuke cadeautjes voor als je iemand iets bijzonders wilt geven. Het mooiste is natuurlijk het feit dat je met het kopen van zo’n bijzonder cadeau een goed doel steunt. Indirect zorg je door je aankoop voor een beter leven voor de mensen uit de townships. Ik ontving zo’n schitterend in elkaar gezet fietsje, het heeft een bijzonder plekje gekregen in onze woonkamer, maar meer buitenlandse spulletjes staan. Meegenomen van reizen uit verre landen. De webshop Funky and Fair is echt leuk om eens rond te struinen. Gewoon vanuit je luie stoel shoppen in Afrika, daar komt het eigenlijk op neer. Alles wordt geïmporteerd volgens de principes van Fair Trade. Leuke tassen, hippe sieraden, grappige muzikanten gemaakt van flesdoppen, allerlei soorten voortuigen en dieren gemaakt van gerecyeled blik of plastic. Ik zag zelfs leuke spulletjes voor in de kerstboom!

ijzeren fietsjes

Wil jij zo’n leuk fietsje winnen? Dan zit je hier helemaal goed! Ik wil heel graag weten uit welk land het fietsje vandaan komt. Laat het goede antwoord weten via dit formulier en wie weet heb jij straks zo’n prachtige blikvanger in je kamer staan! En wie weet kom je wel op leuke cadeau-ideetjes voor de feestdagen bij Funky and Fair… Deze actie duurt tot 19 november 2009.

autosfunky

Vorig artikelKoter Kado
Volgend artikelDagmar Design
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in