Lytse Protter kinderbehang

Zoals ik al schreef: de 20 weken echo was in orde en nu durf ook ik me langzaam te verdiepen in de leuke dingen van het zwanger zijn. Spulletjes aanschaffen, kamertjes inrichten. Twee kamertjes wel te verstaan, want onze hipenhot-dochter verhuist naar onze kamer en de baby komt in haar kamer. Dus er moet een leuke baby- èn kinderkamer worden ingericht! En wat doen we dan op de muur. Wordt het behang, of wordt het verf? We hebben het nog niet besloten. Wel hebben we al een hoop leuke behangetjes gezien, waaronder het Walltastic 3D kinderbehang, te koop bij Lytse Protter. Echt behang om uren naar te kijken. Er is zoveel op te zien! Het oerwoud zit vol wilde dieren, op de stoere autoracebaan ontdek je steeds iets nieuws, in het water van de oceaan kun je verdrinken in wat er te zien is aan soorten visjes op de boerderij ziet het er reuze gezellig uit. Met dit behang breng je zonder meer een kinderkamer tot leven en prikkel je de fantasie van je kind!

Voor wie ook net van plan was de kinderkamer te veranderen: je kunt een behang naar keuze winnen namens Lytse Protter vandaag! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat via dit formulier weten hoeveel verschillende dessins er zijn van het Walltastic behang èn waarom jouw zoon of dochter het zou moeten winnen. Het zou zomaar kunnen dat je over een maandje dan fanatiek staat te behangen, gratis en voor niks!

Kun je zo lang niet wachten? Geen nood, Lytse Protter geeft ook een leuke korting weg. Als je in het opmerkingenveld de code Hip & Hot invult, dan krijg je 5 euro korting op het behang. Deze actie loopt tot 4 februari 2010.

Vorig artikelPimp je bakfiets
Volgend artikelDe Tweelingwinkel
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in