Maak en ontwerp je geboortekaartje zelf!

screendump hippe geboortekaartjesWie hier al een tijdje meeleest, heeft gezien dat wij de kaartjes voor onze 4 kinderen zelf verzonnen en gemaakt hebben. Nu heb ik het voordeel, dat Maik in het grafische vak zit en daarvoor de juiste programma’s op zijn laptop heeft. Maar ben jij een leek met een heel creatief idee, maar zonder de juiste middelen? Dan heb ik dè tip voor jou!

Hippe Geboortekaartjes

Wil jij ook helemaal zelf je geboortekaartje ontwerpen? Dat kan via Hippe Geboortekaartjes. Je start met een totaal blanco kaartje en gaat aan de slag met jouw idee. Dus upload je eigen ontwerp, of ga aan de slag met de plaatjes van de site of bijvoorbeeld tekeningen van je eigen kinderen. Als je klaar bent met ontwerpen, kun je een proefdrukje bestellen. Dan krijg je de volgende dag al een echt kaartje op je mat.

Handig en snel

Bestel je enveloppen vooraf, dan kun je er tijdens je verlof alvast de adressen op schrijven. En als je dan bevallen bent, bestel je eenvoudig al je kaartjes, want die staan dan al klaar in je account. Als je dit voor 18.00 doet, heb je ze zelfs de volgende dag al in huis! Jullie eigen ontwerp, naar jullie eigen smaak. Veel plezier met ontwerpen!

geboortekaartje little fairytales

 

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in