De Vitrine

Brugge. Leuke stad hoor! Voor de Belgen lekker dichtbij, voor de Nederlanders leuk voor een dagje uit. En woon je in Brabant, dan valt de afstand best mee. Ik weet een geschikte datum voor dat dagje uit. Of een weekendje, desnoods. Op 28 maart is er voor hippe mama’s en papa’s namelijk een leuke lente-verkoop georganiseerd in Het Entrepot te Brugge. Een marktje met het hippe aanbod van 13 (web)winkels en ontwerpers. Als je op zoek bent naar iets unieks in baby- of kinderland, dan moet je daar dus zijn. Voor de kindjes kan er bij kinderatelier Vrouwtje Theelepel lekker geknusteld worden, terwijl papa en mama op hun gemakje shoppen. Wat je zoal kunt vinden bij de Vitrine? Nou…kleertjes, voor de mama’s en de kindjes. Nostalgische hebbedingen, prachtige stoffen, geweldig leuke lakentjes en dekentjes. Ik vind het erg jammer dat ik er zelf niet heen kan, want ik ben in een shopping mood met de nieuwe baby op komst!

Heb jij op 28 maart nog geen plannen en lijkt het je wat? Je leest hier alles over de Vitrine. Welke shops er staan, vanaf hoe laat je terecht kunt en waar het is. Leuk uitstapje!

Vorig artikelBabyhood
Volgend artikelKokkie: dit is Belgisch!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in