Eten van een kleurrijk bord

helen dardik vosIk ben al tijden fan van Helen Dardik. De posters zijn geweldig, en nu zijn er melamine bordjes! Dit zijn de eerste vijf uit een serie van 10, later in dit jaar volgt de rest. Eet jouw kind voortaan de boterhammen van een vosje, paardje, poesje, aapje of hondje? Ik denk dat de happen veel sneller achter mekaar doorgaan, want je kind wil natuurlijk zo snel mogelijk de gezellige afbeelding zien. Wie heeft welk dier vandaag?

helen dardik melamine bordjes

Het bordje is 20,3 x 1,5 cm, vaatwasserbestendig. Het kan niet in de magnetron. Het past door de brievenbus en qua prijs is het prima te doen, dus kan het ook perfect als cadeautje worden verstuurd! Je koopt deze leuke serie bordjes-spaar ze allemaal!- via PSikhouvanjou.

helen dardik aap

Vorig artikelOktoberdots
Volgend artikelHemmadsign
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in