Babyhood

Wij hebben een Bugaboo kinderwagen. Een bruine. Hebben we eigenlijk expres gekozen destijds, bruin kan voor een jongen en een meisje. Vonden wij. Met een leuk roze lakentje was het steeds prima. Nu ik weer zwanger ben, vond ik het wel leuk om de Bugaboo te pimpen. En dat kan. Want Babyhood heeft hippe kappen voor de Bugaboo Cameleon, Frog en Gecko! Er is een basiscollectie, met jongens, meisjes en unisex kappen, en er is een speciale Spring collectie met leuke stoere prints en kleuren. Ik mocht een kap proberen, en de montage gaat flitsend makkelijk. Wij gaan er dus helemaal hip bijlopen straks in het voorjaar. Babytje in de wagen en de voorjaarszon in! Ben jij ook zwanger en wil je je kinderwagen een nieuwe look geven? Pimp je kinderwagen met hulp van Babyhood!

Als je deze maand een bestelling doet bij Babyhood en je vult bij de opmerkingen in dat je via Hip & Hot komt, dan krijg je er gratis een bijpassend lakentje bij. Dit lakentje hoef je dus niet aan te vinken, want dan wordt ie meegerekend. Babyhood zorgt automatisch dat je het bij je bestelling cadeau krijgt. Pimpen dus, die Bugaboo!

Vorig artikelDress your Doll
Volgend artikelDe Vitrine
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in