De zwangerschapskalender voor broertjes en zusjes

zwangerschapsaftelkalenderHad ik deze maar gehad toen ik zwanger was. Het is allemaal best spannend voor de andere kindjes als er een broertje of zusje op komst is. Een beetje onwerkelijk ook. Hoe leuk is het dan niet, als je samen met ze toe kunt leven naar de geboorte, met deze zwangerschapsaftelkalender? Vol leuke weetjes en invulopdrachten. Leuk om te bewaren voor later!

‘Bedenk leuke namen voor je broertje of zusje’, ‘Teken met lippenstift een heel groot gezicht op mama’s dikke buik’: dit zijn voorbeelden van opdrachten die je kunt vinden in deze leuke kalender.  Kinderen krijgen week voor week informatie en ze werken aan een waardevol naslagwerk voor later. Want wat is het leuk om later (als je volwassen bent), te lezen hoe je destijds je broertje of zusje had willen noemen!

Wil jij deze zwangerschaps-aftelkalender winnen? Dat kan! Laat ons weten wie de schrijfster is van deze kalender. Vul je antwoord en adresgegevens in via het onderstaande formulier. Deze actie loopt tot 4 mei 2014.

zwangerschapskalender

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelKoken met Groente & Fruit
  Volgend artikelPaas tattoo
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in