Simeli gehaakte jasbeschermers

molen-in_lijstHelemaal terug is tegenwoordig de opoefiets. Vroeger, toen ik “jong” was, herinner ik me dat er ook al zo’n periode was. Daarna werden het mountainbikes, sportfietsen, maar nu is de opoefiets weer helemaal terug. Je ziet ze soms in de stad, b0nt geverfd en zo springt zo’n fiets er lekker uit in de massa. Bovendien is het natuurlijk gewoon vrolijk, je krijgt een glimlach op je gezicht bij het zien van zo’n gepimpte fiets. Ik in elk geval wel. Niet iedereen is echter zo creatief om met verf in de weer te gaan. Simeli heeft daar iets op gevonden. Zij leveren hippe gehaakte jasbeschermers en bijpassende sleutelhangers. Zo pimp je in een handomdraai je opoepfiets! Ik mocht een setje in het echt aanschouwen en het is echt prachtig gemaakt. Er zitten handige clipjes bij waarmee je de beschermers in een handomdraai op je fiets bevestigd. Absoluut z’n geld waard!

Nelleke_zonnebloem_brug

Wil jij er eentje winnen? Dat kan! Kijk even op de site van Simeli hoeveel verschillende modellen jasbeschermers er op dit moment in de collectie zijn. Geef het antwoord door via dit formulier en dan zou het zomaar kunnen dat jij over een maandje hip door de stad fietst met je gepimpte bike! Deze actie loopt tot 28 december 2009.

simeli_brug_LS

Vorig artikelKerstkaarten
Volgend artikelDenies-Things
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wat grappig! Bij ons rijden ze al jaren met deze jasbeschermers. Wordt Staphorst toch nog hip. Maar eerlijk is eerlijk, het staat inderdaad erg fleurig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in