Designerbaby

lovy_hiphotBaby- en kindersieraden. Soms ga je voor hip en kleurrijk, soms voor hip en klassiek. Bij Designerbaby bijvoorbeeld. Ik ontdekte dat hip en klassiek echt prachtig kan zijn met de sieradenlijn van LOVY! Mijn dochtertje Sterre kreeg een geweldig zilveren kettinkje met een lief klein pareltje en een roze schitterend steentje. Ze bleef er naar kijken, twinkeltjes en glittertjes doen het altijd goed bij kindjes natuurlijk. En bij de mama’s ook, trouwens. Ik vond het nog mooier dan verwacht. Helemaal omdat het gepersonaliseerd was, echt een uniek hangertje waar ze de rest van haar leven plezier van zal hebben. En daardoor dus ook zeker zijn geld waard! Zoek je nou ook zo’n mooie ketting, armband of ander sieraad van echte steentjes en echt zilver voor je kindje? Misschien voor een doop, een bruiloft, een geboorte of gewoon iets moois voor de kerst? Dan kan ik Designerbaby dus echt aanraden!

lovy_hiphot3

Wie nu al, net als ik, helemaal enthousiast is over de stijl van Desingerbaby, die zal zeker meedoen met de winactie van vandaag. Die overigens vanwege computerproblemen de afgelopen 2 dagen, helaas wat later gepubliceerd is dan normaal. Maar desalniettemin spectaculair, want je kunt namelijk zo’n prachtig kettinkje winnen! Met een naam naar keuze. En de vraag is helemaal niet moeilijk: waar staat de naam LOVY voor? Laat het weten via dit formulier en wie weet mag jij een prachtige ketting voor je kindje inpakken voor onder de kerstboom! Deze actie loopt tot 13 december 2009.

lovy_hiphot2

Vorig artikelPuur Speel Goed
Volgend artikelSinterklaaswebwinkel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Hoi!

    Ik vind jullie collectie prachtig. Ik ga een leuk armbandje uitzoeken voor mijn dochtertje ‘Sinne’.
    Ik hoop een bijpassend kettinkje te winnen met haar naam.

    Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in