Deze mág je niet missen, een hippe kindersok en handpop in één!

WALKYTALKIES_Say AHOY MATEY!_Voet_LRSokken. Je kan er voor de kids er niet genoeg van hebben. Maar gek genoeg raken die dingen ook vaak kwijt. Heb jij dat nou ook? Ik heb altijd wel wat losse exemplaren liggen waarvan de andere spoorloos is verdwenen. Zonde, want zo heb je er niets meer aan.  Maar met WALKYTALKIES krijgen de eenzame sokken nog een doel. Want een WALKYTALKIE is een pratende sok. En dan ook nog eens een sok die het goede doel steunt! Hoe leuk is dat!

Volg je me nog? Ik leg het even uit.

WALKYTALKIES zijn gewoon hele hippe kindersokken van goede kwaliteit. Dat is een ding dat zeker is. Je hebt de Ahoy Matey, de Hunt, de Jump, de Pretty en Yippee Ya Yee. Maar het zijn ook sokken met iets extra’s. Je tovert de sok namelijk heel gemakkelijk om in een vrolijke handpop. Je stopt je hand er in en de sok verandert in een pratende pop.  Dat is voor kinderen heel uitnodigend! Toen Quint er eentje in handen kreeg zag hij direct wat hij ermee kon doen:  handje erin, en spelen maar!

WALKYTALKIES_Say JUMP!_Hand_LR

Crowdfunding

Om de tweede collectie van WALKYTALKIES te realiseren heeft Nelleke, de bedenker van dit concept, een crowdfund-actie bedacht. Ik nodig je van harte uit om hier alles over te lezen op de site van Kickstarter. En om natuurlijk ook mee te doen met deze hippe manier van financieren van je project.

Zie je de sokken en het idee erachter helemaal zitten en schaf je direct 10 paar WALKYTALKIES aan? Dan zorgt Nelleke er voor dat er ook nog eens 10 paar sokken naar KiKa (Kinderenkankervrij) gaan. Geen direct geld dus, maar er wordt voor gezorgd dat de kinderen een blij moment beleven met WALKYTALKIES. En hoe mooi is dat.

 

WALKYTALKIES_Collectie_rond_LR

Vorig artikelZò maak je een hippe badkamer met weinig budget
Volgend artikel14 x producten met een watermeloen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in