Shoppen met korting, bij Roos & Tijn!

Mensen, ik heb iets heel leuks voor jullie, want Roos & Tijn doet een grote kortingsactie! Ze vroeg mij om dit bij jullie onder de aandacht te brengen, want ze heeft ruimte nodig in haar kasten voor nieuwe collecties en dus mag de huidige voorraad met 20% korting EXTRA bovenop de uitverkoop weg. Lees snel verder hoe je gebruik kunt maken van deze toffe actie, want de zomer komt eraan en nieuwe kleren zijn altijd handig, zeker als je op vakantie gaat. Shoppen met korting, bij Roos & Tijn dus!

Summervibes

Nu het mooie weer eraan komt krijg ik direct de summervibes. De kinderen ook, trouwens. Zomerjurkjes worden uit de kast getrokken, ze leggen outfits voor elkaar klaar en er wordt volop gevlogt. Er moet immers wel aan de wereld laten zien worden wat jij deze dag draagt en waarom. De jeugd van tegenwoordig… of doen ze soms hun mama na? Anyway, ik kwam er achter dat met name Sterre overal uitgegroeid was (is dit haar laatste groeispurt?) Ook Lenthe kon nog wel wat nieuws gebruiken. Die is gek op jurkjes en jumpsuits. En tja, dan wil Feetje natuurlijk ook wat nieuws.

Nieuwe outfits

Je begrijpt, dat begint aardig aan te tikken, al die nieuwe kleren. Daarom ben ik zo blij met deze te gekke kortingsactie van Roos & Tijn. Ik zag al een heleboel leuke merken, lekker felle kleurtjes voor de zomer, toffe jurkjes en shirtjes en jumpsuits. Ik heb een voorselectie gemaakt en vandaag als ze uit school komen mogen ze kiezen welke dingen ze het leukst vinden.

Shoppen met korting, bij Roos & Tijn!

En dan zijn jullie nu vast benieuwd hoe je die mooie korting bij Roos & Tijn kunt verkrijgen? Ik ga je dat NU vertellen. Je doet gewoon je bestelling en vult bij het veld van de kortingscode in de code hipenhot. Easy! Even voor de duidelijkheid: de 20% korting geldt alleen voor kinderkleding (maar dus ook voor wat in de sale is) en is met uitzondering van de Walkietalkies kousen. Deze actie duurt tot 25 juli 2018.

Veel shopplezier!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #180
Volgend artikelTrend: roadtrippen met het gezin
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in